Wat maakt ons uniek?

Klik hier voor onze werkwijze.Werken bij ProSun

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Klik hier voor onze actuele vacature overzicht.Glanzende ramen, schone toiletten?
Klein onderhoud aan uw pand?

Vraag naar onze folder!

Bel voor info:
06-12329354

Onze diensten; schoonmaak in Roermond

Cleaning Service ProSun is uw partner en schoonmaakbedrijf in het schoonhouden van gebouwen, kantoorruimtes, scholen en instellingen, sport- en recreatiecentra. Wij verzorgen de algehele schoonmaak binnen deze gebouwen zowel dagelijks als periodiek in de omgeving van Roermond.

Cleaning Service ProSun is o.a. uw partner in:

  • Dagelijks en periodiek schoonmaken van kantoren en gebouwen
  • Glasbewassing
  • Opleveringsschoonmaak
  • Hogedrukreiniging
  • Overige facilitaire diensten, zoals: klein onderhoud van uw pand, huismeestertaken, klein tuinonderhoud e.a.

Wat maakt ons uniek

Onze manier van dienstverlening maakt ons uniek. Bij de start van een project bij een nieuwe klant worden de werkzaamheden door de bedrijfsleiding persoonlijk uitgevoerd gedurende de eerste maanden. Zij bezitten jarenlange ervaring en beheersen de fijne kneepjes van dit vak. De kracht van onze bedrijf is een op maat gesneden werkschema opzetten en het vinden van aansluiting bij het bedrijfscultuur. De nieuwe medewerkster wordt hierbij begeleidt en geïnstrueerd waardoor de vervanging soepel verloopt. Wij ervaren hierdoor een betrouwbare relatie met onze cliënten.

Wij controleren de werkzaamheden volgens ons kwaliteitssysteem. De controles worden twee keer per maand uitgevoerd tijdens de werktijden zodat onze en uw bevindingen direct kunnen worden besproken en wij snel op uw wensen kunnen reageren.

Er is maar één aanspreekpunt zodat wij op alle niveaus met u meedenken voor een goede werkresultaat.