Wat maakt ons uniek?

Klik hier voor onze werkwijze.Werken bij ProSun

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Klik hier voor onze actuele vacature overzicht.Glanzende ramen, schone toiletten?
Klein onderhoud aan uw pand?

Vraag naar onze folder!

Bel voor info:
06-12329354

Wie zijn wij

Cleaning Service Pro-Sun is sinds 2004 een jong en dynamische schoonmaakbedrijf gevestigd in Roermond. In ons werkgebied Midden- en Noord-Limburg zijn wij dagelijks op pad om onze cliënten te bedienen. Al meer dan zes jaar staan wij bekend als vertrouwd en servicegericht bedrijf in de schoonmaakbranche in onze regio.

Indien u kiest voor een schoonmaakbedrijf met een juiste prijs/-kwaliteitverhouding, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij leveren onze opdrachtgevers kwalitatieve en duurzame dienstverlening voor scherpe en concurrerende prijzen.

 

Kwaliteit en service zijn daarbij één van onze kenmerken. Onze manier van werken schept vertrouwen waar wij veel waarde aan hechten. Wij houden ons aan de belofte, want afspraak is afspraak!

Onze basisdiensten bevinden zich in het schoonhouden van gebouwen, kantoorruimtes, scholen en instellingen. Onze klanten bevinden zich in verschillende branches, zoals: zakelijke dienstverlening, sport, zorg, educatie en bij particulieren thuis.

Een van onze sterkste punten is onze directe communicatielijn; een persoonlijk en open maar ook direct contact met onze cliënten. Hierdoor zijn wij uitgesproken klantgericht en servicegerichte ten dienste van onze cliënt.